Torsk i svøb ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Torsk i svøb ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


sikke en duft, når der pakkes ud

Torsk i svøb

Art:
For-/eller hovedret

Tid:
20 minutter samt 10 minutters bagetid

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 400 - 800 g (afhængig af om det skal være for- eller hovedret) torskefilet

  • 1 bundt friske, grønne asparges

  • 1 rød eller gul peberfrugt

  • 6 fed hvidløg

  • ½ teskefuld Chiliolie der river i m\'e5leren

  • 6 saltede ansjoser
  • 1½ citron
  • 4 ark filodej eller bagepapir
  • salt og sort peber


Forarbejde:
Udskær filetstykkerne i 4 pæne portioner.
Vask og rens asparges og peberfrugt og skær dem i mindre stykker.
Pil hvidløgene.
Lad lagen dryppe af ansjoserne.
Optø eventuelt filodej.
Skær hele skallen af citronerne, skær citronkødet i skiver og fjern eventuelle sten.

Fremgangsmåde:
Blend ansjoser og hvidløg. Smag til med chiliolien.
Anret asparges- og peberfrugtstykkerne midt på hver sit stykke filodej eller bagepapir. Drys med salt og peber.
Læg fiskestykkerne ovenpå.
Smør fiskestykkerne med ansjos/hvidløgspasta.
Læg citronskiverne ovenpå, drys med salt og peber og luk pakkerne.
Bages i ovnen i omkring 10 minutter ved 200 grader.

Servering:
Rygende varmt portionsanrettet i filodej eller bagepapirspakker. Server for eksempel med nye, kogte kartofler, og spis også citronkødet til fisken.

Indgået i basen i juni 2001

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu