Fladfisk ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Fladfisk ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


magert, sundt og lækkert

Et par flade

Art:
Hovedret

Tid:
15 minutter + marineringstid: et par timer

Til:
2 personer

Ingredienser:

  • 2 flåede, friske skrubber - eller andre fladfisk i portionsstørrelse

  • saften af 1 citron

  • ½ håndfuld frisk esdragon

  • lidt peber


Forarbejde:
Rens fiskene.
Pres citronen.
Vask esdragonen.
Læg fiskene i et fladt ovnfast fad.
Fordel esdragon over og under fiskene.
Hæld dem over med citronsaft og kværn lidt peber over.
Dæk med køkkenfilm. Stil i køleskab i et par timer. Vend fiskene et par gange.

Fremgangsmåde:
Fiskene tilberedes i marineringsvæsken i mikrobølgeovn. Formentlig vil omkring 10 minutter ved mellemste effekt være passende. Vend fiskene midtvejs.

Servering:
Straks med citronbåde.
Server for eksempel sammen med Dittes ovnstegte mums-kartofler og Remoulade-som-om.

Indgået i basen i oktober 2000

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu