Hoved menu:
Et par flade
Art:
Hovedret
Tid:
15 minutter + marineringstid: et par timer
Til:
2 personer
Ingredienser:
2 flåede, friske skrubber - eller andre fladfisk i portionsstørrelse
saften af 1 citron
½ håndfuld frisk esdragon
lidt peber
Forarbejde:
Rens fiskene.
Pres citronen.
Vask esdragonen.
Læg fiskene i et fladt ovnfast fad.
Fordel esdragon over og under fiskene.
Hæld dem over med citronsaft og kværn lidt peber over.
Dæk med køkkenfilm. Stil i køleskab i et par timer. Vend fiskene et par gange.
Fremgangsmåde:
Fiskene tilberedes i marineringsvæsken i mikrobølgeovn. Formentlig vil omkring 10 minutter ved mellemste effekt være passende. Vend fiskene midtvejs.
Servering:
Straks med citronbåde.
Server for eksempel sammen med Dittes ovnstegte mums-kartofler og Remoulade-som-om.
Indgået i basen i oktober 2000