Chilidip ifølge Johnni - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Chilidip ifølge Johnni

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


mojo-sauce

Johnnis kanariske chili-dip

Art:
Dip

Tid:
10 minutter

Til:
12 personer

Ingredienser:

  • et par håndfulde halvtør hvedebrødkrumme (usødet franskbrødsrasp kan eventuelt bruges)

  • 4-10 fed hvidløg

  • 1 dl rapsolie (mere eller mindre efter behag)

  • 1 dl vineddike

  • 1 teske kommen

  • Chiliolie der river i m\'e5leren efter behag.


Forarbejde:
Franskbrødskrummen deles i smådele, hvidløgsfeddene pilles.

Fremgangsmåde:
Alt blendes meget fint. Skal have en konsistens som lidt tyk, kold olie. Eksperimenter forsigtigt med chili´en; pludselig er den meget stærk!

Servering:
Dip i en lille skål til Jyttes kanariske saltkartofler

Bemærkninger:
Stammer vistnok oprindeligt fra De kanariske Øer under navnet "mojo-sauce)

Indgået i basen i august 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu