Stegt fasanbryst ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Stegt fasanbryst ifølge Clasen

Opskrifter > Fjerkræ ifølge Clasen


vildt magert - magert vildt

Fasanbryster

Art:
Hovedret

Tid:
10 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:
4 halve fasanbryststykker
rapsolie
hvedemel
salt
sort peber

Forarbejde:
Skær bryststykkerne af to store flåede fasaner (kan f. eks. være resten fra Fasansuppe)

Fremgangsmåde:
Bryststykkerne vendes i en blanding af hvedemel, salt og sort peber.
Derefter steges de ved moderat varme i rapsolie. Alt efter smag må de gerne ende med at være lidt rosa i midten.

Servering:
Serveres med aspargeskartofler, drysset med hakket persille og Umodne, syltede tomater.

Bemærkninger:
Resten af fasanerne og persillen anvendes f. eks. i Fasansuppe. Et sandt, sundt festmåltid!

Indgået i basen i januar 2000.

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu