Gaspacho ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Gaspacho ifølge Clasen

Opskrifter > Supper ifølge Clasen


og så knaser den af sundhed!

Gaspacho

Art:
Kold sommersuppe - forret

Tid:
Arbejde: 15 minutter, ventetid 1 time

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 2 dåser hakkede tomater

  • 1-2 dåser koncentreret tomatpuré

  • 2 agurker

  • 2 løg

  • 2 gule peberfrugter

  • 1½ dl hvidvin

  • 6 fed hvidløg

  • Salt

  • Chiliolie der river i m\'e5leren

  • 8-10 isterninger.


Forarbejde:
Agurker og peberfrugt deles og kærnerne fjernes. Løg og hvidløgsfed skrælles.

Fremgangsmåde:
Grøntsagerne deles meget fint i tern, blandes med vin, tomat og puré. 
Knus hvidløg og tilsæt.
Smag til med salt og Chiliolie der river i m\'e5leren (pas på!).
Skålen stilles til afkøling.

Servering:
Suppen serveres med isterninger i. Hertil gives ristet Alle tiders hvedebr\'f8d (evt. med hvidløg: f. eks. Hjemmegjorte hvidl\'f8gsbr\'f8d) og kølig hvidvin.

Bemærkninger:
En rigtig sommerret! Stammer fra Spanien.

Indgået i basen i august 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu