Hoved menu:
Gaspacho
Art:
Kold sommersuppe - forret
Tid:
Arbejde: 15 minutter, ventetid 1 time
Til:
6 personer
Ingredienser:
2 dåser hakkede tomater
1-2 dåser koncentreret tomatpuré
2 agurker
2 løg
2 gule peberfrugter
1½ dl hvidvin
6 fed hvidløg
Salt
Forarbejde:
Agurker og peberfrugt deles og kærnerne fjernes. Løg og hvidløgsfed skrælles.
Fremgangsmåde:
Grøntsagerne deles meget fint i tern, blandes med vin, tomat og puré.
Knus hvidløg og tilsæt.
Smag til med salt og Chiliolie der river i m\'e5leren (pas på!).
Skålen stilles til afkøling.
Servering:
Suppen serveres med isterninger i. Hertil gives ristet Alle tiders hvedebr\'f8d (evt. med hvidløg: f. eks. Hjemmegjorte hvidl\'f8gsbr\'f8d) og kølig hvidvin.
Bemærkninger:
En rigtig sommerret! Stammer fra Spanien.
Indgået i basen i august 1999