Tunfad ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Tunfad ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


uha, det er godt

Tunfad

Art:
Hovedret

Tid:
Arbejde: 10 minutter, marineringstid 2 - 4 timer

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 4 pæne stykker tun-filet (á cirka 100 g)

  • et stort bundt frisk estragon

  • saft fra 1 citron

  • sort peber


Forarbejde:
Vask estragonen. Rib kvistene for bladene.
Tør tunfileterne med køkkenrulle.
Pres saften af citronen.

Fremgangsmåde:
Læg tunfileterne i et fladt, ildfast fad.
Fordel esdragonbladene over og under fileterne.
Hæld citronsaft over.
Drys med peber. 
Stil i køleskab i 2 - 4 timer.
Vendt fileterne med mellemrum.
Stil fadet i mikrobølgeovn. Mellemste effekt i nogle minutter (formentlig under 5) vil være passende.

Servering:
Serveres straks.

Indgået i basen i august 2000

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu