Porrepasta ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Porrepasta ifølge Clasen

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


en rigtig prutter

Porrepasta

Art:
Sauce til kød- eller fiskeret

Tid:
30 minutter

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 3 pastinaker (eller persillerødder)

  • 3 store porrer

  • ½ bundt persille

  • salt og peber

  • 3 spiseskefulde 0,5% Fromage Frais


Forarbejde:
Vask rodfrugterne og skyl persillen. Skræl pastinakkerne.

Fremgangsmåde:
Del pastinakkerne og porrerne i små stykker. Kog dem møre i vand.
Lad vandet dryppe fra.
Blend de møre grønsager. Spæd eventuelt op med lidt kogevand.
Smag til med salt og peber.
Hak persillen fint. Bland persille og Fromage Frais i grønsagspuréen.

Servering:
Server varmt  eller lunt.

Indgået i basen i december 2001

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu