Peberpuré ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Peberpuré ifølge Clasen

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


fyldt med c-vitaminer

Peberpuré

Art:
Garniture til kød- eller fiskeret

Tid:
30 minutter

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 3 store, røde peberfrugter

  • 1 plastpose

  • 6 store fed hvidløg

  • citronsaft af ½ citron

  • lidt Chiliolie der river i måleren

  • salt


Forarbejde:
Vask peberfrugterne. Pil hvidløgene.

Fremgangsmåde:
Grill peberfrugterne. De må godt nå at blive helt sorte udenpå. Læg dem til afkøling i en plastpose, der lukkes.
Fjern frøstole, frø og det yderste lag skind.
Hak peberfrugtkødet. Blend det sammen med hvidløgsfeddene til det bliver en lind pasta.
Lad det tykne i en lille gryde for svagt blus. Smag til med krydderier.

Servering:
Server varmt, lunt eller koldt.

Indgået i basen i december 2001

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu