Karrytorsk ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Karrytorsk ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


torsken er en truet art, men du kan bruge alle slags hvide, magre fisk

Karrytorsk

Art:
Hovedret

Tid:
20 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 2 pæne torskefiletter

  • 1 citron

  • 1 dåse flåede tomater

  • 1 dessertskefuld curry-pasta

  • 2 teskefuld rapsolie

  • 1 bundt persille

  • salt


Forarbejde:
Skær torskefileterne i passende stykker.
Læg dem i et fladt ovnfast fad.
Vask og hak persillen.
Skær citronen i tynde skiver.

Fremgangsmåde:
Bland cyrry-pasta og olie i en kasserolle. Brænd det af og tilsæt tomaterne.
Blend tomater og curry.
Tilsæt persille og smag til med salt.
Lad det lige koge, og hæld derefter over fisken.
Fordel citronskiverne over tomatblandingen.
Sæt fadet i mikroovnen og kog ved kraftigste effekt i 5 minutter, eventuelt med et stykke bagepapir over.

Servering:
Serveres f. eks. med Risret og eventuelt Wokgr\'f8nt

Bemærkninger:
Alle magre, hvide fisk kan bruges.

Indgået i basen i december 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu