Hoved menu:
Karrytorsk
Art:
Hovedret
Tid:
20 minutter
Til:
4 personer
Ingredienser:
2 pæne torskefiletter
1 citron
1 dåse flåede tomater
1 dessertskefuld curry-pasta
2 teskefuld rapsolie
1 bundt persille
salt
Forarbejde:
Skær torskefileterne i passende stykker.
Læg dem i et fladt ovnfast fad.
Vask og hak persillen.
Skær citronen i tynde skiver.
Fremgangsmåde:
Bland cyrry-pasta og olie i en kasserolle. Brænd det af og tilsæt tomaterne.
Blend tomater og curry.
Tilsæt persille og smag til med salt.
Lad det lige koge, og hæld derefter over fisken.
Fordel citronskiverne over tomatblandingen.
Sæt fadet i mikroovnen og kog ved kraftigste effekt i 5 minutter, eventuelt med et stykke bagepapir over.
Servering:
Serveres f. eks. med Risret og eventuelt Wokgr\'f8nt
Bemærkninger:
Alle magre, hvide fisk kan bruges.
Indgået i basen i december 1999