Hoved menu:
Pakkede kartofler
Art:
Garniture til hovedret
Tid:
15 minutter; bagetid cirka 30 minutter
Til:
4 personer
Ingredienser:
12 - 15 mellemstore, nye kartofler
1 citron
6 - 8 skalotteløg
2 stilke frisk rosmarin
3½ dråbe rapsolie
salt
sort peber
1 stort stykke bagepapir
bomuldssnor
Forarbejde:
Gnub kartoflerne.
Skræl skalotteløgene.
Skyl rosmarinkvistene.
Vask citronen. Skær den i ottendedele.
Læg alle disse dele på et stykke bagepapir.
Dryp med olie og drys med salt og peber.
Luk bagepapiret til en pakke. Bind med bomuldssnoren.
Fremgangsmåde:
Bag i 30 minutter ved 200 grader.
Pakken åbnes og alle dele hældes i en skål.
Servering:
Serveres straks.
Indgået i basen i juni 2000