Ørred Pacifique ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Ørred Pacifique ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


Ørred Pacifique

Art:
Forret/frokostret

Tid:
Arbejde: 20 minutter;  marinering 30 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 500 g frossen, optøet, fersk ørred (laks kan også bruges)

  • 1 mangofrugt

  • ½ moden frisk ananas

  • 1 citroner (eller limefrugter)

  • ½ bundt persille

  • friskbagt flutes (Alle tiders hvedebr\'f8d)


Forarbejde:
Filetér fiskene.
Smid skind og ben ud (- eller kog en fond af dem til en anden gang).
Det er vigtigt at eventuelle parasitter er dræbt ved dybfrysning.
Undgå at der kommer skæl på fiskekødet.
Vask persillen.

Fremgangsmåde:
Skær fiskekødet i tern af cirka 2 cm. Læg det i et fladt fad.
Skær mangofrugtens kød fra stenene. Skær det i lignende terner og læg det ved fiskekødet.
Skær top, bund og skræl af ananasen. Skær den ene halvdel i 4 lodrette stykker. Fjern stokken, og del frugtkødet i 1 cm tykke stykker, der lægges ved mango- og fiskekød.
Pres saften af citronen og fordel den over retten. Vend godt rundt.
Pil persillen i små buketter - ikke hakke!
Stil fadet i køleskab i ½ - 1 time.
Vend det nogle gange.

Servering:
Drys persillebuketter over retten, og server med flutes.

Bemærkninger:
Retten består af frugt og fersk fiskekød og SKAL opbevares køligt, og SKAL spises samme dag, den er tilberedt!

Indgået i basen i november 2000.

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu