Ingefærkvark ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Ingefærkvark ifølge Clasen

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


aromatisk

Ingefær-kvark

Art:
Garniture

Tid:
10 minutter

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 3 dl kvark eller Fromage Frais

  • 50 g fintreven, frisk ingefær

  • reven skræl af 1 økologisk appelsin

  • saft fra ½ citron

  • 1 - 2 teskefuld stødt melis

  • salt


Forarbejde:
Pisk kvarken skinnende glat.
Riv ingefær og appelsinskal og opbevar den separat.
Pres saften af citronen.

Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne.
Vær opmærksom på at smage undervejs; det kan blive overordentligt stærkt!

Servering:
Opbevares i køleskab.
Serveres som dressing/kold sauce bl. a. til Sellerisuppe og diverse kødretter.

Indgået i basen i september  2003

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu