Hoved menu:
Marinerede peberfrugter
Art:
Garniture til hovedret eller en antipasta (forret)
Tid:
30 minutter
Til:
4 personer
Ingredienser:
2 store røde eller gule peberfrugter
½ bundt persille
2 fed hvidløg
2 spiseskefulde hvidvinseddike
4 spiseskefulde olivenolie
salt
Forarbejde:
Rist peberfrugterne under/over grillen til de er næsten sorte, og man kan se, at det koger under skindet. Vend dem, så de får samme tur hele vejen rundt.
Tag dem af grillen og lad dem køle af i en lukket fryseplastpose.
Vask, pluk og hak persillen.
Pil og knus hvidløgsfeddene.
Fremgangsmåde:
Flå skindet af de afkølede peberfrugter. Fjern stilk, frøstole og ribber og eventuelle mørke misfarvninger fra grillen.
Skær peberfrugternes kød i smalle strimler.
Bland ingredienserne i en flad skål. Smag til med salt.
Stilles køligt i nogle timer. Vendes gerne et par gange.
Servering:
En blændende god italiensk antipasto, serveres med Alle tiders hvedebr\'f8d.
Også en god ledsager til stege- og grillkød.
Indgået i basen i marts 2002