Råmarinerede grønsager ifølge Rie - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Råmarinerede grønsager ifølge Rie

Opskrifter > Grønsager ifølge Clasen


velegnet til alt stegt mad

Ries råmarinerede grønsager

Art:
Tilbehør til hovedret

Tid:

30 minutter (samt 1 døgns ventetid)

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 1 rød peberfrugt

  • 10 cherrytomater

  • 10 babymajs

  • 1 rå perleløg

  • 1 broccoli

  • 1 håndfuld friske (ikke frosne) grønne bønner

  • 20 udstenede, grønne oliven

  • 2 stilke bladselleri

  • 1½ dl rapsolie

  • ½ dl hvidvinseddike

  • 1 spiseskefuld dijonsennep

  • 3 teskefulde sukker

  • 1 bæger Cheasy 13% Salat Tern - fetaost

  • 1 håndfuld halverede valnødder


Forarbejde:
Vask grønsagerne.
Fjern peberfrugtens frøstol og del den i 1½ cm2 stykker.
Del hver babymajs i 3 stykker.
Skræl perleløgene.
Pluk broccoliens blomst i små buketter. Del stænglen i 1 cm3 stykker.
Del bladeselleriens stængel i ½ cm tykke skiver.

Fremgangsmåde:
Rør marinaden sammen og smag til med sukker.
Bland grønsagerne i (ikke nødderne) og vend dem grundigt i marinaden.
Stil det køligt og vend grønsagerne ofte.

Servering:
Vend fetatern og valnødder i.
Serveres i stuetemperatur og uden marinaden i bunden af skålen.

Bemærkninger:

Hvis det bliver for fedt, kan oliven udelades.

Indgået i basen i december 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu