Orangesauce ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Orangesauce ifølge Clasen

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


formidabel til fersk røget laks - drop rævesaucen

Orangesauce

Art:
Garniture til kød- og fiskeretter

Tid:
Arbejde/kogetid: 30 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:


Fremgangsmåde:
Hæld juice, salt og Chili-olie der river i m\'e5leren i en bredbundet gryde.
Lad simre stille i mindst ½ time. Orangejuicen skal svinde til under en fjerdedel og blive tyktflydende, blank og klæbende.

Servering:
Varm, lun eller kold.

Bemærkninger:
Meget velegnet som sauce til tyndskåret, fersk, røget laks, men er også godt til mange andre retter. Man må prøve sig frem!
En stærk smagsoplevelse!
Holder sig fint flere dage i køleskab.

Indgået i basen i august 2003

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu