Remou-lade-som-om ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Remou-lade-som-om ifølge Clasen

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


remoulade er vistnok en dansk opfindelse

Remou-lade-som-om

Art:
Garniture

Tid:
15 minutter (+ ventetid: 4 timer)

Til:
8 personer

Ingredienser:

  • 3/4 l ylette - laves til ylette uden valle

  • 6 syltede agurker

  • 3 syrlige æbler

  • 1 citron

  • 1 bakke karse

  • 1 spiseskefuld stærk dijon-sennep

  • 10 dråber Chiliolie der river i m\'e5leren

  • 2 teskefulde salt
  • 2 spiseskefulde sukker
  • 2 spiseskefulde finthakket peberrod
  • 2 teskefulde stødt gurkemeje


Forarbejde:
Yletten sættes til afdrypning i kaffefilter eller saftklæde. Lad halvdelen dryppe af. Dette kan med fordel gøres natten før. Kasser den sure valle.
Snit agurker, æbler og peberrod meget fint.
Pres saften af citronen.

Fremgangsmåde:

Bland de flydende ingredienser. Smag forsigtigt til med Chiliolie der river i m\'e5leren, salt og sukker. Bland derefter alle ingredienser.

Servering:
Passer godt sammen med roastbeef og stegt, mager  fisk, f. eks. Italienske fiskefrikadeller

Bemærkninger:
Det er ikke remoulade, men det smager lige så godt!
Hvis du har travlt, kan du i stedet for (en del af) grønsagerne bruge Cerveras Piccadilly pickles til remoulade!

Indgået i basen i november 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu