Hoved menu:
Remou-lade-som-om
Art:
Garniture
Tid:
15 minutter (+ ventetid: 4 timer)
Til:
8 personer
Ingredienser:
3/4 l ylette - laves til ylette uden valle
6 syltede agurker
3 syrlige æbler
1 citron
1 bakke karse
1 spiseskefuld stærk dijon-sennep
10 dråber Chiliolie der river i m\'e5leren
Forarbejde:
Yletten sættes til afdrypning i kaffefilter eller saftklæde. Lad halvdelen dryppe af. Dette kan med fordel gøres natten før. Kasser den sure valle.
Snit agurker, æbler og peberrod meget fint.
Pres saften af citronen.
Fremgangsmåde:
Bland de flydende ingredienser. Smag forsigtigt til med Chiliolie der river i m\'e5leren, salt og sukker. Bland derefter alle ingredienser.
Servering:
Passer godt sammen med roastbeef og stegt, mager fisk, f. eks. Italienske fiskefrikadeller
Bemærkninger:
Det er ikke remoulade, men det smager lige så godt!
Hvis du har travlt, kan du i stedet for (en del af) grønsagerne bruge Cerveras Piccadilly pickles til remoulade!
Indgået i basen i november 1999