Linsesalat ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Linsesalat ifølge Clasen

Opskrifter > Salat ifølge Clasen


en mættende salat

Linsesalat

Art:
Garniture til kød- eller fiskeret

Tid:
30 minutter + tid til at køle linserne af.

Til:
6 personer

Ingredienser:
Salat:

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 gul peberfrugt

  • 1 rødløg

  • 1 agurk

  • 250 g grønne linser

Marinade:

  • 1 dl oliven- eller rapsolie

  • saft fra 1 citron

  • 2 teskefulde tørret, knust spidskommen

  • 4 fed hvidløg, pressede

  • salt

  • peber


Forarbejde:
Vask og rens peberfrugter. Fjern stilke og frøstole. Skær i stykker á 1x1 cm.
Skræl løget. Del det og skær det småt ud.
Del agurken på langs. Fjern frøene. Skær den ud i små stykker - 1x1 cm.
Kog linserne i rigeligt, letsaltet vand til de er møre. Pas på; de må ikke koge ud!
Lad linserne køle af til stuetemperatur.
Bland ingredienserne til marinaden.

Fremgangsmåde:
Bland alle delene i en stor, smuk skål.

Servering:
Velegnet til mange fiske- og kødretter.
Kan holde sig 3 - 4 dage i køleskab.

Indgået i basen i august 2001

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu