Sildesalat ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Sildesalat ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


klassisk pålæg

Sildesalat

Art:
Salat/pålæg

Tid:
20 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 4 store spegesild

  • 2 rødløg

  • 20 skiver syltet rødbede

  • lidt lage fra rødbederne

  • 2 spiseskefulde capers

  • 1 lille bundt purløg

  • 300 g Fromage Frais


Forarbejde:
Rens, filetér og flå sildene.
Skræl løgene.
Vask purløget.

Fremgangsmåde:
Skær sildefileter, løg og rødbedeskiver i passende, mundrette stykker.
Bland alle delene undtagen det finthakkede purløg, der bruges som pynt på toppen.

Servering:
Brug som forret, frokostret eller pålæg.

Bemærkninger:
Kan gemmes i køleskabet i op til en uge.

Indgået i basen i januar 2001.

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu