Gremolata ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Gremolata ifølge Clasen

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


som at være der selv

Gremolata

Art:
Garniture til sammenkogt/kødret/fiskeret

Tid:
Arbejde: 10 minutter

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 1 bundt persille (krus- eller bredbladet-)

  • 2 fed hvidløg

  • reven citronskal fra 1 citron


Forarbejde:
Vask persillen og fjern stænglerne.
Pil og knus hvidløgene.
Vask skallen på en citron.

Fremgangsmåde:
Riv citronskallen fint på et rivejern.
Hak persille og hvidløg meget fint.
Bland alle delene.

Servering:
Straks. De spisende fordeler det selv over deres portioner.

Bemærkninger:
Sprængfyldt af c-vitaminer og mineraler.
Til fiskeretter kan med fordel tilsættes saften af ½ citron.

Indgået i basen i oktober 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu