Havguf i tarteletter ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Havguf i tarteletter ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


hvorfor er tarteletter egentlig gået af mode?

Tarteletter med havguf

Art:
Forret, frokostret, hovedret

Tid:
15 minutter 

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 1 portionsstykke fersk laks uden ben

  • 1 dåse krabbeklør

  • 100 g pillede, kogte rejer

  • 100 g pillede, kogte krebsehaler

  • 1 gul peberfrugt

  • 1 spiseskefuld dijon-sennep

  • 1 citron

  • 1 bundt persille

  • Chiliolie der river i m\'e5leren

  • ½ l Karolines Grundsauce med mælk
  • 12 store tarteletter
  • 3 spiseskefulde hvedemel
  • lidt vand
  • lidt salt


Forarbejde:
Åbn dåserne og dræn indholdet.
Damp laksestykket, til det netop ikke er råt. Lad det køle af.
Pres saften af citronen.
Rens og findel peberfrugten i små tern.
Vask og findel persillebladene.

Fremgangsmåde:
Varm grundsaucen i en gryde.
Smag til med sennep og citronsaft.
Når det koger, jævnes med hvedemel oprørt i koldt vand. Tag den jævnede sauce af varmen.
Lun tarteletterne i ovnen ved 100 grader.
Del laksen i mindre stykker. Tilsæt små tern af peberfrugt, rejer, krebsehaler, krabbeklør og laks.
Smag til med salt og Chiliolie der river i m\'e5leren.

Servering:
Serveres ved siden af de lune tarteletter.
Drysses med finthakket persille.

Indgået i basen i december 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu