Hoved menu:
Tarteletter med havguf
Art:
Forret, frokostret, hovedret
Tid:
15 minutter
Til:
4 personer
Ingredienser:
1 portionsstykke fersk laks uden ben
1 dåse krabbeklør
100 g pillede, kogte rejer
100 g pillede, kogte krebsehaler
1 gul peberfrugt
1 spiseskefuld dijon-sennep
1 citron
1 bundt persille
Forarbejde:
Åbn dåserne og dræn indholdet.
Damp laksestykket, til det netop ikke er råt. Lad det køle af.
Pres saften af citronen.
Rens og findel peberfrugten i små tern.
Vask og findel persillebladene.
Fremgangsmåde:
Varm grundsaucen i en gryde.
Smag til med sennep og citronsaft.
Når det koger, jævnes med hvedemel oprørt i koldt vand. Tag den jævnede sauce af varmen.
Lun tarteletterne i ovnen ved 100 grader.
Del laksen i mindre stykker. Tilsæt små tern af peberfrugt, rejer, krebsehaler, krabbeklør og laks.
Smag til med salt og Chiliolie der river i m\'e5leren.
Servering:
Serveres ved siden af de lune tarteletter.
Drysses med finthakket persille.
Indgået i basen i december 1999