Penne arrabiata ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Penne arrabiata ifølge Clasen

Opskrifter > Middagsretter ifølge Clasen


smager rasende godt

Rasende penne

Art:
Hovedret

Tid:
20 minutter eller flere timer mere

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 6 fed hvidløg

  • 2 dåser flåede, findelte tomater

  • 1 stort bundt persille

  • et bundt frisk basilikum

  • vand

  • salt

  • 400 g tørrede penne eller anden tør pasta uden æg

  • Chili-olie der river i m\'e5leren efter smag

  • 2 teskefulde rapsolie


Forarbejde:
Pil og findel hvidløgene.
Åben tomatdåserne.
Skyl og hak persillen.
Skyl og findel basilikumbladene.
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.

Fremgangsmåde:
Varm rapsolie i en mindre gryde. Tilsæt de findelte hvidløgsfed.
Lad dem varme under omrøring uden at tage farve.
Tilsæt tomater og persille.
Smag til med salt og Chili-olie der river i m\'e5leren.
Pas på med doseringen: tomatsaucen bliver bedre af at simre for ganske svag varme i nogle timer. Denne indkogning forstærker krydringen! På den anden side skal det være en ret, der er stærk!
Kog penne (eller en anden type pasta) al dente i letsaltet vand.
Hæld vandet fra pastaen.
Bland pasta og tomatsauce og drys med basilikum.

Servering:
Server straks og rygende varmt.

Bemærkninger:
Som skrevet skal retten være hot - arrabiata (=vred) på italiensk! 

Indgået i basen i oktober 2002

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu