Gravede sild ifølge Marna - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Gravede sild ifølge Marna

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


det er da ikke kun laks, der kan graves

Marnas gravede sild

Art:
Forret eller let frokostret

Tid:
30 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 4 sild - evt. sildefileter 

  • 3 spsk. salt

  • 3 spsk. sukker

  • 1 bundt dild


Forarbejde:
Rens og fjern benene fra sildene.

Fremgangsmåde:
Læg to af sildene på en stor tallerken med skindet nedad.
Fordel sukker/salt blandingen og dild over fiskekødet.
Placer de to øvrige sild ovenpå med skindet opad.
Læg en tallerken ovenpå sildene, så de presses let.
Stil denne sandwich koldt i to døgn - vendes et par gange.

Servering:
Spises på Alle tiders hvedebr\'f8d med dildsennep til.

Bemærkninger:
På grund af risiko for parasitter skal sildene have været dybfrosset.

Indgået i basen i oktober 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu