Gulerodssuppe ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Gulerodssuppe ifølge Clasen

Opskrifter > Supper ifølge Clasen


sikke en farve

Gulerodssuppe

Art:
Suppe

Tid:
30 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • ½ kg gulerødder

  • 2 løg

  • 1 liter oksebouillon

  • 2 spiseskefulde ris

  • 2 spiseskefulde citronsaft

  • frisk ingefær så stort som yderste fingerled - vælg selv finger!

  • 250 g Fromage Frais

  • salt

  • peber

  • 10-15 tråde safran 

  • karse


Forarbejde:
Skræl gulerødderne og del dem i 1 centimeters stykker.
Skræl og del løgene i lignende stykker.
Skræl og findel ingefæren.
Pres citronen.

Fremgangsmåde:
Opløs et par gode bouillonterninger i 1 liter vand og lad det koge.
Læg gulerødder, løg, ris, citronsaft, ingefær og safran i.
Lad det koge i 20 minutter - til gulerødderne er møre.
Tag gryden af bluset og blend det hele meget fint - det skal blive en lind pasta.
Tilsæt Fromage Frais og rør det godt igennem.
Smag til med salt og peber.

Servering:
Serveres rygende varmt med karsedrys og Alle tiders hvedebr\'f8d.

Indgået i basen i marts 2002

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu