Crostini med laks ifølge Mette - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Crostini med laks ifølge Mette

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


væk med fiskeolie-piller

Mettes crostini med laks

Art:
Forret - antipasta

Tid:
20 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 4 skiver godt hvedebrød

  • hvidløg efter smag

  • laks passende mængde til pålæg: en lille trefjerdedele fersk laks og en stor fjerdedel fersk røget laks

  • kapers efter smag

  • grønne oliven efter smag

  • reven peberrod efter smag

  • en smule citron- eller limesaft

  • salt

  • peber


Forarbejde:
Rist brødskiverne.
Hak fisken groft.
Udsten og hak de grønne oliven.

Fremgangsmåde:

Bland den hakkede fisk med kapers (ikke for få), oliven (ikke for mange).
Det hele smages til med salt og peber, reven peberrod (husk at smage) og en smule citron- eller limesaft. Lad det gerne trække en stund.
Gnid brødskiverne med hvidløg.
Læg laksetartaren på brødskiverne.

Servering:
Serveres mens brødskiverne er sprøde.
Kan eventuelt pyntes med lidt peberrod og oliven! 

Bemærkninger:
Mette: "Som I kan se, skal der smages til. Den har godt af at trække lidt og kan - fordi den er marineret - godt holde sig til dagen efter. MUMS!!... og tænkt på alle de penge, vi sparer på Omega-3-piller!!"

Indgået i basen i oktober  2003

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu