Ruccolapasta ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Ruccolapasta ifølge Clasen

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


måske skulle man kalde det rucollapesto?
måske skulle man kalde det ruccola-pesto?

Ruccolapasta

Art:
Dip/sauce.

Tid:
Arbejde: 10 minutter

Ingredienser:

  • 1 stor håndfuld frisk rucola

  • ½ håndfuld pinjekerner

  • 2 store fed hvidløg

  • olivenolie


Forarbejde:
Skyl og tør rucolasalaten grundigt.
Pil hvidløgene.

Fremgangsmåde:
Blend rucolasalaten, hvidløget og pinjekernerne, mens der tilsættes olie, til en passende konsistens er opnået.

Servering:
Serveres som dip eller sauce til (næsten) alle slags retter.

Bemærkninger:

Kan holde sig et par dage i køleskab.
Rucola er ofte dyrt at købe, men med bare en altankasse er det meget taknemmeligt og billigt selv at dyrke.

Indgået i basen i juni 2003

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu