Heldige kartofler ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Heldige kartofler ifølge Clasen

Opskrifter > Kartofler ifølge Clasen


ja, tænk hvis man engang var så heldig!

Heldige kartofler

Art:
Garniture til kød- eller fiskeret

Tid:
30 minutter

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 1 kg nye kartofler eller små aspargeskartofler

  • 3 spiseskefulde rapsolie

  • 3 spiseskefulde finthakket rosmarin

  • sort peber

  • groft salt


Forarbejde:
Kartoflerne og rosmarinkvistene vaskes.

Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne ved svag varme, så de næsten er møre. Undgå så vidt muligt at de koger ud eller skindet sprækker.
Pil kartoflerne.
Varm olien moderat op i en gryde eller dyb pande.
Tilsæt kartoflerne, der sauteres gyldne med rosmarin og krydderier.

Servering:
Varme eller lunkne til kød eller fisk.

Indgået i basen i oktober 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu