Hoved menu:
Dittes langtidsstegte grønsager
Art:
Garniture til hovedret
Tid:
Arbejde: 10 minutter
Til:
4 personer
Ingredienser:
Årstidens grønsager; f. eks:
3 porrer
6 modne tomater
2 rodsellerier
1 rød peber
1 grøn peber
3 rødløg skæres i kvarte
12 fed hvidløg
6 skalotteløg skæres i halve
1 dl. rapsolie
persille
rosmarin
timian
rosmarin
lidt sukker
salt
peber
Forarbejde:
Del grønsagerne i mundrette stykker. Halvstore tomater halveres.
Vask krydderurterne.
Fremgangsmåde:
Bland grønsagerne på et ildfast fad og hæld olien over.
Retten krydres med timian, rosmarin, sukker, salt og peber og stilles i ovnen i cirka 2½ time ved 100 grader.
Indgået i basen i april 2003