Krydrede mørbradbøffer ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Krydrede mørbradbøffer ifølge Clasen

Opskrifter > Svinekød ifølge Clasen


altid magert og mørt

Krydrede mørbradbøffer

Art:
Forret eller hovedret

Tid:
30 minutter; marineringstid 20 timer

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 2 svinemørbrader

  • rapsolie til pensling.


Til marinaden:

  • Saften fra 1½ citron

  • 1½ dl soja

  • 1½ dl tør hvidvin

  • 3 teskefulde tørret merian

  • ½ teskefuld stødt koriander

  • ½ teskefuld mild, stødt paprika

  • ½ teskefuld finthakket, frisk ingefær

  • nogle dråber Chiliolie der river i m\'e5leren

  • 1 finthakket stilk citrongræs


Forarbejde:
Puds fedt og sener af kødet og skær nogle meget tynde bøffer på blot ½ cm tykkelse. Ingredienserne til marinaden blandes.
Bøfferne vendes i marinaden i et fladt fad. Marinaden skal gerne dække kødet.
Stilles overdækket i køleskab.
Kødet vendes jævnligt.

Fremgangsmåde:
Før stegningen lader man det meste af marinaden dryppe af kødet.
Bøfferne lægges fladt og adskilte på et ovnfast fad.
Steg bøfferne let tid under grillen i ovnen - eller på grillen i haven.

Servering:
Serveres varme eller lune.
Giv f. eks. Heldige kartofler og Gr\'f8nlangk\'e5l eller groft rugbrød til.

Bemærkninger:
Når fedtet er pudset af reelt svinekød, er det ikke federe end f. eks. kalkun.

Indgået i basen i november 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu