Hoved menu:
Laksetatar
Art:
For- eller frokostret.
Tid:
Arbejde: 5 minutter
Til:
2 personer
Ingredienser:
100 g fersk, frisk laks uden skind og ben - køb gerne ureelle stykker eller halestykket
1 stort, syrligt æble
2 spiseskefulde kapers
salt
hvid peber
½ citron
Forarbejde:
Skær laksen i meget små stykker, gerne få millimeter.
Vask æblet og fjern stilk, blomst og kernehus.
Skær også dette i meget små bidder.
Pres lagen ud af kapers´erne.
Pres saften af citronen.
Fremgangsmåde:
Bland laks, æble og kapers.
Hæld citronsaft over. Smag til med salt og peber.
Servering:
Serveres straks. Giv Alle tiders hvedebrød til.
Bemærkninger:
Tåler kun få timers opbevaring - i køleskab.
Indgået i basen i september 2002