Laksetartar ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Laksetartar ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


put laksen i fryseren i 24 timer, inden du bruger den

Laksetatar

Art:
For- eller frokostret.

Tid:
Arbejde: 5 minutter

Til:
2 personer

Ingredienser:

  • 100 g fersk, frisk laks uden skind og ben - køb gerne ureelle stykker eller halestykket

  • 1 stort, syrligt æble

  • 2 spiseskefulde kapers

  • salt

  • hvid peber

  • ½ citron


Forarbejde:

Skær laksen i meget små stykker, gerne få millimeter.
Vask æblet og fjern stilk, blomst og kernehus.
Skær også dette i meget små bidder.
Pres lagen ud af kapers´erne.
Pres saften af citronen.

Fremgangsmåde:
Bland laks, æble og kapers.
Hæld citronsaft over. Smag til med salt og peber.

Servering:
Serveres straks. Giv Alle tiders hvedebrød til.

Bemærkninger:
Tåler kun få timers opbevaring - i køleskab.

Indgået i basen i september 2002

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu