Kanariske saltkartofler ifølge Jytte - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Kanariske saltkartofler ifølge Jytte

Opskrifter > Kartofler ifølge Clasen


på canarisk: papas arrugadas

Jyttes kanariske saltkartofler

Art:
Snack

Tid:
1 time

Til:
12 personer

Ingredienser:

  • 1 kg meget små kartofler (pillekartofler)

  • 1 kg salt

  • vand


Forarbejde:
Kartoflerne vaskes omhyggeligt, kartofler med dårlige områder kasseres.
Vandet skal kunne dække kartoflerne i gryden. Vandet mættes med salt.

Fremgangsmåde:
Kartoflerne koges til de er meget møre, tages op og tørrer, mens de er varme. Lad de hvide saltskjolder sidde på dem.

Servering:
Kartoflerne lægges på et smukt fad, gerne lune endnu. Serveres til velkomstdrinks, hvor man forsigtigt klemmer om kartoflen til skindet går i stykker og noget af "kødet" stikker frem. Dyppes i Johnnis kanariske chili-dip og spises med fingrene.

Bemærkninger:
Stammer oprindeligt fra De kanariske Øer

Indgået i basen i august 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu