Abrikosgrød ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Abrikosgrød ifølge Clasen

Opskrifter > Desserter ifølge Clasen


frugtgrød

Abrikosgrød

Art:
Frugtgrød

Tid:
20 minutter

Til:
6 personer

Ingredienser:

  • 1000 g hele, friske abrikoser

  • 400 g melis

  • 40 g kartoffelmel (cirka 2 spiseskefulde)

  • ½ l vand


Forarbejde:
Skyl abrikoserne, befri dem for stenene, del dem i kvarte.

Fremgangsmåde:
Kog abrikoserne i vandet til de er næsten udkogte; omkring 5 minutter.
Tilsæt sukker efter smag.
Rør kartoffelmel op i en anelse koldt vand og tilsæt under kraftig omrøring.
Stil grøden til afkøling.
Når den er håndvarm, kan abrikosgrøden hældes over i en smuk glasskål.

Servering:
Server abrikosgrøden i stuetemperatur. Giv kold mælk til.

Bemærkninger:
En rigtig frisk sommerret!
I stedet for friske abrikoser kan der bruges tørrede. Brug da 1½ l vand til opblødning i 1 á 2 døgn. Kog abrikoserne i udblødningsvandet.

Indgået i basen i juni 2001

TOP


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu