Stegte saltsild ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Stegte saltsild ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


oprindeligt en bornholmsk egnsret.

Stegte saltsild

Art:
Frokostret

Tid:
Arbejde: ½ time  Ventetid: 18 timer

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 8 mellemstore høstsild

  • Rugmel

  • Rapsolie

  • 4 løg

  • 8 skiver rugbrød

  • Sennep og syltet rødbede.


Forarbejde:
Sildene renses og lægges i let fugtig saltlage i cirka 18 timer.
Løgene skrælles og skæres i halve skiver.

Fremgangsmåde:
Sildene skylles og vendes i rugmel.
Pandesteges ved lidt hård varme i rapsolie.
Steg løgene bløde.

Servering:

Serveres varme på rugbrød. Giv løg, stærk sennep og syltet rødbede til. Og øl og en dram.

Indgået i basen i september 1999

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu